Wie zijn wij?

Wij ontzorgen u op het vlak van HR, met de juiste mensen. Dit doen wij met een team van partners en professionals op het gebied van modern HR-beleid, arbeidsrecht, A&O-psychologie, recruitment en training/coaching.  We zijn direct, authentiek, integer, persoonlijk en werken vanuit een gezamenlijke passie voor de mix van het ondernemerschap, de mens en het resultaat.

Initiatiefnemer om deze gepassioneerde en ondernemende professionals bij elkaar te brengen in de organisatie LINKX HR is Imke Segers.

Imke is een HR-professional met 20 jaar ervaring. Zij weet op nuchtere en vooral realistische wijze de ondernemer, de manager en de medewerker een spiegel voor te houden en vervolgens op constructieve wijze toe te werken naar nieuwe structuren. De ervaring bestaat uit het op verschillende niveaus mensen met elkaar te verbinden en complexe (strategische) vraagstukken te vertalen. Resultaat hiervan is een modern HR-beleid wat op maat ontwikkeld, geïmplementeerd en gerealiseerd wordt. Zij ontzorgt ondernemers, directeuren, managers en HR-verantwoordelijken bij het realiseren van de dagelijkse (HR-) operatie. 

Haar specialisme ligt voornamelijk in het MKB-segment met een DGA-structuur.

Zij ontwikkelde zich verder als HR-professional binnen organisaties als Vrijdag Premium Printing, Stork en Tempo-Team. In de rol van consultant bij Witlox Van den Boomen HR-adviseurs kwam zij vervolgens in aanraking met diverse organisaties en inspirerende ondernemers. In 2011 richtte zij met een zakenpartner Berg & Partners op. Gedurende de periode als ondernemer mag zij o.a. de volgende organisaties tot haar klantenkring rekenen: Van Loon Group, CREON, Additive Industries, EmergenZ, Yellowstone International, Gubbels BV, Catharina Ziekenhuis, Findament, LACO, Onlinq, NTS, BV, Smits Leading Water Solutions, Diesel Technic GmbH/Benelux/UK&Ireland, Heezen Holding, Concept Engineers / Optimum Sorting, Smit Thermal Solutions, De Bruin Techniek Groep, Service Apotheken Veghel, De Rooij Slijpcentrum Nuenen, Darling Ingredients Int. Vandersanden Group, Stal Tops / Longines Global Champions Tour, Solmar, Nenko, Sentech Sensor Technologies, Stichting JIBB Helmond, Tajima Europe, PowerSlim Int.