Werving & selectie

  • "Gewoon de juiste man/vrouw op de juiste plaats."
  • "We moeten groeien!"
  • "Hij moet in het team passen."
  • "Onze enige beperking op de groei zijn de mensen."

Uitspraken die je in ons vakgebied dagelijks hoort. Vanzelfsprekend hoort de juiste man/vrouw op de juiste plaats en natuurlijk wilt u groeien als ondernemer. Dat is vanzelfsprekend. Maar we merken dat de sollicitant of de markt als uitgangspunt genomen wordt. Ons uitgangspunt is dat u als ondernemer zélf verantwoordelijk bent voor de kwaliteit van uw (nieuwe) medewerkers. Als goed werkgever weet u mensen met uw eigen enthousiasme te raken. Door uw enthousiasmerende ideeën, uw persoonlijke drive, kwaliteiten en vakkennis, weet u klanten, maar zeker ook (potentiele) medewerkers te boeien en vervolgens maken zij graag deel uit van een succesvol team met een inspirerend ondernemer aan het roer. Een organisatie waar zij eigen expertise aan toe voegen, een individuele toegevoegde waarde leveren, zich blijven ontwikkelen en waar zij trots op zijn!  

Niet alleen zoekt LINKX HR het ontbrekende puzzelstuk om de organisatie compleet te maken, maar graag kijken we naar uw positionering als werkgever. Hoe kunnen we deze verbeteren en hoe sluit deze aan bij de juiste doelgroep die nodig is om de gewenste groei te realiseren in de juiste richting? Ofwel: kiezen om gekozen te worden!

Stap 1 is een juiste positionering van de vacature. Niet een profiel zomaar overnemen maar kritisch kijken naar de positie in de organisatie en de specifieke zaken die daarbij van invloed zijn. Daarna volgt het profiel en de search binnen de doelgroep dan wel plaatsing van de vacature binnen de juiste media en de search binnen ons uitgebreide netwerk.

Met ruim 20 jaar succesvolle ervaring in werving & selectie op MBO+/HBO/WO-niveau en HR, zorgt LINKX HR daarna voor de juiste, duurzame match tussen nieuw potentieel en nieuw talent in uw organisatie.