Waar staan wij voor?


Onze missie

Vanuit onze gezamenlijke passie voor het ondernemerschap, in combinatie met onze visie op strategie, leiderschap en management, zetten we met u als MKB-ondernemer het doel van de organisatie en de medewerkers centraal. Als rustpunt gaan we ‘back to basics’, herijken het doel van uw organisatie en zetten samen de lijnen uit richting een goed geoliede machine met de juiste medewerker op de juiste plaats. Op deze manier krijgt u weer de gelegenheid en ruimte om te doen waar u goed in bent; ondernemen! Er komt weer ruimte om creatieve ideeën en nieuwe concepten te ontwikkelen en de organisatie future-proof te laten zijn. U staat weer in uw kracht en medewerkers zijn geïnspireerd door uw krachtige leiderschap en het heldere doel waarnaar de organisatie op weg is.

Praktisch gezien;

Dit doen we vanuit de organisatie; niet van buitenaf. Want de beste stuurlui staan aan wal. Wij werken mee vanuit de organisatie zodat we, mocht het niet uitpakken zoals gepland, mee kunnen werken aan hete bijsturen om weer op koers te komen. Dit kan op interim basis met de frequentie die nodig is om de opdracht te laten slagen en het doel te bereiken.

U als ondernemer, daar begint de reis

´Doen waar je goed in bent’; dat geldt voor u en voor ons. 

Ondernemers willen ondernemen. Maar op de snelweg waar u zich dagelijks bevindt maakt u continu, bewust of onbewust, keuzes. Die beslissingen leiden soms af van datgene waarvoor u gekozen heeft; het ondernemerschap. Zijn alle keuzes die u maakt in lijn met uw lange termijndoelstellingen? De stip die u heeft gezet aan de horizon als doel of als droom, is deze nog even helder als toen u hem definieerde? Is het überhaupt nog wel het gewenste doel? De ervaring leert dat dit beeld vertroebelt in de dagelijkse hectiek. De dagelijkse beslommeringen leiden af. 

Wij zetten met u de spreekwoordelijke stip aan de horizon (opnieuw), maken de af te leggen route weer helder, pakken de obstakels aan, zodat de beslissingen die u dagelijks neemt, u doelgerichter op weg brengen naar het ooit met zoveel passie en energie gestelde doel. 

Als u als ondernemer, als manager of als directeur in dit traject uw medewerkers weet te enthousiasmeren, uit te dagen en de juiste dynamiek voor de teamprestatie weet te realiseren, gaat uw organisatie excelleren.